Opdatering af integrationskomponenter fra Impax

Alle integrationskomponenterne er blevet opdateret. Udrulnning burde foregå 03.05.16. Særligt for iSite-integrationen er der sket væsentlige forbedringer jf. nedenfor.

  • Kraftigt forbedret håndtering for patienter med ikke-verificerede undersøgelser i iSite enterprise (integrationskomponenten crasher ikke længere ved skift af patient).
  • Forbedret håndtering af hvilket vindue der er i forgrunden (billeder burde ikke længere forsvinde om bag ved iSite-hovedvinduet).
  • Følgende funktioner er tilføjet: Slå integrations fra/til – SHIFT-F8. Vis patient manuelt (hvis iSite er lukket eller integrationen er slået fra) – F7. Skjul/vis iSite -. F8.

Intellispace-integrationen er også opdateret. Den virker nu på Herlev og Gentofte. På Herlev er der etableret en ticket-funktionalitet mellem server og klient, således at man ikke skal logge ind. På Herlev har vi testet at man kan hente billeder i Impax, som ikke ligger på Intellispace-serveren og at man kan sende rekonstruerede serier tilbage til Impax.

For brugere på Herlev findes en særlig vejledning første gang man anvender Intellispace.

I forbindelse med udrulningen vil de brugere, der anvender den nuværende iSite-integration formentligt blive advaret om at iSite komponenten skal opdateres med følgende skærmbillede:

Hvis man klikker Luk alle, skal man efterfølgende blot genstarte integrationen via knappen i Impax billedområdet.

iSite

 

 

Opdatering af integrationskomponenter fra Impax