Optimering af tekst-området i Impax

De fleste nuværende brugeres opsætning i tekst-området er efter min mening ikke den mest optimale visning. I min optik er de to vigtigste områder for radiologen oversigten over tidligere undersøgelser og beskrivelserne. 

Jeg synes personligt at man får den optimale og mest “rolige” fremstilling i tekstområdet ved at vælge layoutet på billedet øverst til højre. Layout-vælgeren fås frem ved at højre-klikke på en af bjælkerne og vælge Konfigurér layout…

Højreklik på én af bjælkerne i tekst-området for at ændre layout. Når det er gjort får man et skærmområde, som ligner det på billedet nederst til højre. Som udgangspunkt har jeg minimeret fanerne Undersøgelse og Ordre. I fanen Undersøgelseshighlight har jeg de hyppigst anvendte RIS-oplysninger, herunder henvisende læge, henvisende afdeling, undersøgelsesrum og kommentarer fra det udførende personale. På billedet til højre har jeg angivet hvilke oplysninger man primært finder i de enkelte faner.

TextAreaLayoutTextArea2

 

 

Optimering af tekst-området i Impax