Automatisk visning af snapshot

Man kan oprette snapshot i  billedområdet ved at klikke på kameraikonet. Snapshots gemmer skærmopsætning, zoomfaktor og W/L-settings. Normalt vil undersøgelsen åbne med standard-hængningsprotokollen for den givne undersøgelse/modalitet. Man kan lave en wizard, som automatisk åbner næste snapshot, når man åbner en undersøgelse.

Tryk F12 i billedområdet, vælg fanebladet Wizards. Navngiv din wizard (f.eks. auto-snapshot). Vælg modalitet DEFAULT og bodypart DEFAULT. Trigger sættes til Undersøgelse vist, standard sættes til Aktiveret og i handling vælges næste snapshot. (se nedenstående screenshot)

autosnapshot

Alternativt til ovenstående kan man oprette en tastatur-genvej til snapshotfunktionen jvf. nedenstående. Tilføj evt. også en genvej til forrige snapshot (f.eks. SHIFT-TAB) så man kan springe frem og tilbage mellem snapshots.

keyboardSnapshot

Automatisk visning af snapshot